Iskusite vrhunsko ugostiteljstvo

Objekat Grand Hotel&Restaurant je smešten u Bačkoj Palanci i raspolaže restoranom, barom i vrtom. Nudi besplatan WiFi, poslugu u sobi i usluge menjačnice. U bašti su dozvoljeni kućni ljubimci, bez dodatnog plaćanja. Dodatno, organizovane su aktivnosti poput tenisa, fudbala i dečijeg igrališta.

Restoran sadrži kafić u okviru objekta. Pred vama je širok asortiman najvalitetnijih vina i šampanjaca, kao i švedski sto prilagođen za decu. Nudimo vam izvrstan bar, doručak u sobi, kao i obroke specijalizovane za decu.

Bežični internet dostupan je na javnim mestima besplatno. Takođe, besplatan parking za goste dostupan je bez rezervacije.

vaše zadovoljstvo na prvom mestu
Širok skup usluga koje nudimo našim gostima

Želimo da se naši gosti osećaju bezbedno i sigurno. S time na umu, opremljeni smo protivpožarnim aparatima, video-nadzorom ispred objekta, detektorima dima, sigurnosnim alarmima, pristupom sobama ključ karticama, i sefovima.

Kompaktni paketi sa hranom za ručak za poneti, ukoliko žurite.

Menjačnica je dostupna u sklopu objekta svim našim posetiocima.

Opustite se i uživajte u šumama četiranara i bagrema.

Besplatan wifi za sve posetioce restorana i hotela.

Prostor stvoren za uživanje

Ovde ćete pronaći mir od gradske buke, uživaćete na odmoru u prirodi, probati vrhunsku hranu i opustiti se od svakodnevice.

U sklopu restorana napolju, nalazi se i dečije igralište, tereni za tenis i mali fudbal, a za ljubitelje šetnje, okolo su prelepi predeli šuma. 

Nudimo izdvojen prostor za pušače, kao i adekvatnu temperaturu u svakom dobu godine – grejanje i klima uređaji. Naša usluga dostupna je na srpskom i engleskom jeziku.

Kapacitet i termini

Eksterna sala (bašta) – 150 sedećih mesta

Eksterna sala (bela bašta) – 300 sedećih mesta

Restoran – 110 sedećih mesta

Klub sala – do 30 osoba

Vinska sala – do 50 osoba

Radno vreme kuhinje: od 8h do 22h

Radno vreme restorana: od 8h do 23h

Doživite nezaboravne avanture i stvorite uspomene!

Proslave na Grandu se ne zaboravljaju. Mi smo omiljeni izbor mnogih za druženje sa prijateljima, bilo da je u pitanju proslava, važan događaj ili samo par pića!
Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge i prijatnost atmosfere! Doživite Vašu bajku, prepustite se našem timu profesionalaca.  

Pogledaj jelovnik

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.